topwash overview (1 van 1)

De Wasstraat

Een voorsproei reiniger is aanwezig om de restanten van insecten voor te weken waardoor dit makkelijker gereinigd kan worden. Deze voorsproei reiniger kan ook gebruikt worden om extra vuile velgen en hardnekkig vuil voor te bewerken.

Onder Wassen
Door het wassen van de onderzijde verwijdert u vochthoudende en daardoor corrosiebevorderende vuilafzettingen op de onderzijde van uw auto. De juiste beslissing om de waarde van uw auto in stand te houden.

 

Voor Schuim
Actiefschuim lost hardnekkig vuil op, ook op moeilijk toegankelijke plaatsen, en bereidt de lak voor op een grondige verzorgende behandeling.

Dak Hogedruk
Dit verwijdert op zachte en toch effectieve wijze het hardnekkige vuil en weekt het fijne vuil in, zodat het bij de volgende wasstap beter kan worden afgespoeld.

Velgen Reiniging
Het velgensproeisysteem maakt met speciaal reinigingsmiddel het hardnekkige vuil los tijdens de voorwas.

Hogedruk Wassen
Het nieuwe superzachte materiaal SofTecs® van geschuimd polyethyleen verwijdert het vuil zachter dan elk ander materiaal. Samen met de hogedruk-voorwasbeurt worden ook bij lage druk de harde deeltjes van vuile voertuigen gespoeld.

topwash overview (1 van 3)
wasstraat enschede

Drogen
Na het wassen centrifugeren de dakborstels op dubbele snelheid het water uit de borstels. Daarna draaien ze langzaam verder en voorkomen zo dat er restwater uitdruppelt. Het contourvolgende drogen op basis van de tijdens het wassen opgeslagen gegevens zorgt voor een optimaal droogresultaat

Hotwax
De hete wax zorgt voor een intensieve lakbescherming

Hotwax Power+
Deze PREMIUM hete wax zorgt voor een intensieve en LANGDURIGE lakbescherming.

Wasboxen

Bent u een echte doe-het-zelver en wast u uw auto het liefst met de hand? Dan kunt u terecht bij een van onze wasboxen met hogedrukreiniger en schuimborstel!

topwash overview (2 van 3)

Openingstijden
Wasboxen en Stofzuigers

Wasboxen en stofzuigers

Maandag t/m Zondag - 24 uur per dag

Rollover Machines en Shop:

Maandag t/m Zondag van 08:00 tot 19:00

Hush:

Maandag t/m Zaterdag van 08:00 tot 17:00
Zondag van 08:00 tot 15:00